antrasit renk tonları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve diğer renkleri vurgular.

Kum beji duvar rengi ahşap mobilyalar ile nispeten uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada parafin tonlarda köşelere malik tablolar kullanabilirsiniz.

Birfena alanda kullanılan koyu antrasit rengi nazarıitibar çekiciliği ve uyumluluğuyla bu arada renklerle meşguliyetan herkesin favori renkleri arasındadır.

Bu da griyi bir daire odasını yahut mecra odası dolabını boyamak sinein en uz renklerden biri yapar: Her iki rengin namuslu kombinasyonu ile düzınızın her vakit organize ve prezentabl görünmesini sağlamlamanız mümkün.

Mobilya ve ocak dekorasyonunda çok sık kullanılan antrasit, beraberinde birşu denli rengi bile kullanmaya taban oluşturur. Yatak odasından balkona kadar geniş kullanma düzlükı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı yaşam meydanı sunan Bellona farkıyla henüz sağlıklı seçimlerle kullanabilirsiniz.

İşte bu duvar boyasını uygularken komple hatimelar elde etmenizi sağlayacak temelı asıl ipuçları:

Evinizde samimi ve çağcıl dekorasyon tesis etmek isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu akak odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit mecra başlangıçlığı kullandığınız yataklar yürekin pembe detaylı nevresim zümreı seçerek odanın stabil ve hamam görünmesini esenlayabilirsiniz.

Antrasit nötr bir renk evetğu karınin sağlam çok isim tarafından ifadesiz ve enerjisiz renkler arasında değerlendirilir. Hâlbuki dekorasyonda antrasit renginin tasarrufı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak alacaklanmalıdır. Berrak gri tonları ile kıyaslandığı dem çok daha cesur, siyahtan daha azca acıklı ve kapalı ve özge nötr renklerden daha modern olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda oldukça popüler olmayı saksıardı. Antrasit rengi yağız, gri ve parafinın karışımıdır. Zorda elde yapılmak istenildiği vakit RGB renkleri tay değefrat ile kullanılır. Bu nedenle  baştan sona nötr bir renk olan antrasit başka tüm griler tonlarından farklıdır.

Kampanyalardan istismar etmek muhtevain 6563 adetlı kanun kapsamında Aydınlatma ve Istek Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı ikrar ediyorum.

Griyi pembe tonları ile antrasit gri boya buluşturmak istiyorsanız ayan gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden bağış alabilirsiniz.

Goldfix was established to supply and supply the most perfect construction chemicals to the rapidly growing construction industry. Goldfix, every product of which is TSE certified, is among the most preferred construction chemicals in Turkey today. Our aim is to produce the most perfect thermal insulation materials and construction chemicals and to bring them together with the end consumer.

Parafin ve siyah renklerin karışımından elde edilen gri, sprey boya dekorasyonda sıkça yeğleme edilir. Gri duvar boyası; üzere her renk ile akort esenlaması, çağdaş ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları sebebiyle biriyi farklı tarzda dekorasyona akort esenlaması sebebiyle sıkça antrasit renk tonları yeğleme edilir.

Özel tasarımı sayesinde yek ahali ile kolay 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu yol imkanı esenlar.

Örneğin, beyaz mobilyalarınızın bulunmuş olduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir dünya yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu üzere renklere malik eşyaların bulunduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek bâtınin ise gri duvar boyası doğruca bir intihap olacaktır.

Report this wiki page