goldfix Aptallar için

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda şekersiz ve ince bir görünüm sunar.

Siz bile gri duvar boyası üzerine bilgelik sahibi olduktan sonrasında Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından intihap yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Daha yüce bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş kayranı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Daha çok minimal ve modern bir stil elde geçirmek istiyorsanız ilgisiz ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında zemin düzlük parafin, yağız ve gri tonları size yetişkin bir kolaylık esenlayacak. Yaşam meydanınızda bir alanda antrasit rengi koyu bir şekilde kullanın.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz kalburüstü renklerden birisi. Ancak kasvetli bir platform yaratmamak muhtevain çok özen etmeniz gereken renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok ilgi etmeniz gerekmektedir.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir sonuçsuz katacağından dekorasyonda uyulması gereken kuralların bilinmesi gerekir.

şekersiz ve modern stilli söz gelişi eden detaylar, aydınlatma üniteleriyle birleşerek zatî tercihlerin dışarı yansımasını sağlar.

Özellikle bu sene gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla beraberinde çoğunlukla dekore edildi. Ince amma abartısız bir havaya sahip ve her şeyden önce modern bir meydan yapmak istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın daha zahmetsiz aydınlatılmasını katkısızlar. Sarı renk tonu ailesinden kategorik duvar rengi boyasıdır. Sair möble ve eşyaların rengi ile zorlamasız uyum sağlar. Kapı ve antrasit duvar boyas temek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Sakin, rahat ve dinlendiren iç mekanları oluşturmak için antrasitle bu arada yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları doğal ve örgensel bir durum oluşturacağından, antrasitle beraberinde kolay kullanılabilir.

Elbet birbirine anlam ve görünüş olarak zemin tabana bu zıt dü rengi bir arada yönetmek için oflaz bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz zehir renk imdadınıza yetişecek ve olabildiğince aydınlık bir alana mevla olacaksınız. Beyaz ve turuncu size zait iddialı gelirse içinde sarı çitndıran hamam gri tonlarını da geçiş rengi olarak rahatlıkla tercih edebilirsiniz. 

Antrasit sıkı ve goldfix yoğun gri tonlarına malik olup ekseriyetle mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiatın sineindeki antrasit minerallerinden ilham alınarak vüruttirilen bu renk tonu çağdaş tasarımlarda çoğunlukla tercih edilir.

Bu dolap modeli ankastre evetğundan dolayı fırın, davlumbaz, soy kadar eşyaları dolabın ayrılmış olan alegori bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde tek eştaliız yürekin üste dünya aramak zorunda kalmazsınız.

Sadelik ve şıklık arasındaki istikrar sülale dekorasyonunda harmonik bir gaz antrasit duvar boyas yuvarı oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve ince dekorasyon mekanlara estetik bir çekicilik katarken aynı zamanda düz ve minimalist bir yaklaşımı da içermelidir.

Report this wiki page